В ЦСКА - София получиха добра новина часове след победата с 1:0 над Славия за Купата

...
В ЦСКА - София получиха добра новина часове след победата с 1:0 над Славия за Купата
Коментари Харесай

Добра новина за ЦСКА и Бусато

В ЦСКА - София получиха добра вест часове след успеха с 1:0 над Славия за Купата на България във вторник. Отстраняването на " белите " от шампионата бе помрачено от насилствената промяна на вратаря Густаво Бусато, който преди този момент на няколко пъти избави отбора си с невероятни намеси.

Бразилецът напусна терена с носилка, откакто се сблъска тежко с Тони Тасев при центриране в наказателното поле и получи удар в тялото, който го прати на земята. Първоначално стражът опита да продължи, само че няколко минути по-късно сподели с жест, че е наложителна промяна и в игра се появи Димитър Евтимов.

Очаквано на " Армията " бяха съществено обезпокоени от угрозата да изгубят най-постоянния си футболист за дербито с Лудогорец в неделя. 33-годишният южноамериканец мина подборни проучвания още във вторник вечерта, а направените му фотоси демонстрираха, че казусът е мускулен. Добрата вест е, че няма никакво скъсване или строшаване, а мощната болежка е вследствие на наблягане.

Проблемите на Бусато са в задната част на бедрото, като към момента не е ясно дали той сигурно ще вземе присъединяване в неделния конфликт с Лудогорец. В ЦСКА - София обаче са оптимисти за неговото положение, като чакат, че благодарение на болкоуспокояващи той ще стисне зъби и ще излезе на терена против разградчани.

Досега през сезона Бусато не е пропуснал нито минута в шампионата, а резервата му Евтимов получи шаннс за изява само против Черноморец (Балчик) в първия кръг за Купата на България, както и в срещата със Славия оня ден, когато се появи по неотложност от пейката.

ТЕМА СПОРТ
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР